diplomski rad
Proizvodnja kefirnog napitka u bioreaktoru s čvrstim slojem

Nejedly, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Nejedly, P. (2024). Proizvodnja kefirnog napitka u bioreaktoru s čvrstim slojem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:729867

Nejedly, Petra. "Proizvodnja kefirnog napitka u bioreaktoru s čvrstim slojem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:729867

Nejedly, Petra. "Proizvodnja kefirnog napitka u bioreaktoru s čvrstim slojem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:729867

Nejedly, P. (2024). 'Proizvodnja kefirnog napitka u bioreaktoru s čvrstim slojem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:729867

Nejedly P. Proizvodnja kefirnog napitka u bioreaktoru s čvrstim slojem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 16.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:729867

P. Nejedly, "Proizvodnja kefirnog napitka u bioreaktoru s čvrstim slojem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:729867

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.