Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Tudjina, A. (2024). Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658
Tudjina, Ana. "Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658
Tudjina, Ana. "Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658
Tudjina, A. (2024). 'Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658
Tudjina A. Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 09.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658
A. Tudjina, "Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658