diplomski rad
Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023

Tudjina, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Tudjina, A. (2024). Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658

Tudjina, Ana. "Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658

Tudjina, Ana. "Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658

Tudjina, A. (2024). 'Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658

Tudjina A. Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 09.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658

A. Tudjina, "Ispitivanje kakvoće meda od bagrema i kestena fizikalno-kemijskim analizama sezona 2023", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:593658

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.