diplomski rad
Priprema i karakterizacija jestivih filmova s vodenim ekstraktom kore klementine

Klaić, Lana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Klaić, L. (2025). Priprema i karakterizacija jestivih filmova s vodenim ekstraktom kore klementine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795235

Klaić, Lana. "Priprema i karakterizacija jestivih filmova s vodenim ekstraktom kore klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795235

Klaić, Lana. "Priprema i karakterizacija jestivih filmova s vodenim ekstraktom kore klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2025. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795235

Klaić, L. (2025). 'Priprema i karakterizacija jestivih filmova s vodenim ekstraktom kore klementine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 11.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795235

Klaić L. Priprema i karakterizacija jestivih filmova s vodenim ekstraktom kore klementine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2025 [pristupljeno 11.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795235

L. Klaić, "Priprema i karakterizacija jestivih filmova s vodenim ekstraktom kore klementine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2025. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:795235

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.