Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Mršić, M. (2014). Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253
Mršić, Maja. "Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253
Mršić, Maja. "Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253
Mršić, M. (2014). 'Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253
Mršić M. Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 04.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253
M. Mršić, "Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253