prikaz prve stranice dokumenta Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki

Mršić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Mršić, M. (2014). Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253

Mršić, Maja. "Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253

Mršić, Maja. "Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253

Mršić, M. (2014). 'Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253

Mršić M. Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253

M. Mršić, "Korelacija metoda određivanja proteina u mlijeku i sirutki", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571253

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.