prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske

Gundak, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Gundak, M. (2014). Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494375

Gundak, Mateja. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494375

Gundak, Mateja. "Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494375

Gundak, M. (2014). 'Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494375

Gundak M. Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494375

M. Gundak, "Utjecaj sorte i područja uzgoja na sastav antocijana i antioksidacijsku aktivnost svježih sokova višnje i višnje Maraske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:494375

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.