prikaz prve stranice dokumenta Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela  hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine

Cvetnić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Cvetnić, M. (2015). Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, Maja. "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, Maja. "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić, M. (2015). 'Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Cvetnić M. Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

M. Cvetnić, "Nutritivna vrijednost tradicionalnih jela hrvatskih kuharica iz perioda od 1813. do 1980. godine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:935511

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.