diplomski rad
Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča

Kristina Hržina (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad...

Hržina, K. (2014). Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, Kristina. "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina, K. (2014). 'Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

Hržina K. Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758

K. Hržina, "Karakterizacija antioksidacijskog kapaciteta različitih buča", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353758