Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima

Irena Budimir (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Budimir, I. (2014). Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:716857

Budimir, Irena. "Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:716857

Budimir, Irena. "Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:716857

Budimir, I. (2014). 'Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:716857

Budimir I. Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:716857

I. Budimir, "Senzorska svojstva sokova jabuke obogaćenih biljnim ekstraktima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:716857