Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Mihalić, V. (2013). Borovnica (Vaccinium myrtillus L.) i brusnica (Vaccinium macrocarpon L.) kao potencijalni izvor antioksidansa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185304
Mihalić, Vjeran. "Borovnica (Vaccinium myrtillus L.) i brusnica (Vaccinium macrocarpon L.) kao potencijalni izvor antioksidansa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185304
Mihalić, Vjeran. "Borovnica (Vaccinium myrtillus L.) i brusnica (Vaccinium macrocarpon L.) kao potencijalni izvor antioksidansa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185304
Mihalić, V. (2013). 'Borovnica (Vaccinium myrtillus L.) i brusnica (Vaccinium macrocarpon L.) kao potencijalni izvor antioksidansa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185304
Mihalić V. Borovnica (Vaccinium myrtillus L.) i brusnica (Vaccinium macrocarpon L.) kao potencijalni izvor antioksidansa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185304
V. Mihalić, "Borovnica (Vaccinium myrtillus L.) i brusnica (Vaccinium macrocarpon L.) kao potencijalni izvor antioksidansa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:185304