prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila

Vaško, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vaško, M. (2015). Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819

Vaško, Marija. "Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819

Vaško, Marija. "Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819

Vaško, M. (2015). 'Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819

Vaško M. Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819

M. Vaško, "Utjecaj temperature i pH na stabilnost prirodnih prehrambenih bojila", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:979819

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.