prikaz prve stranice dokumenta Senzorske značajke medljikovca
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Senzorske značajke medljikovca

Jazbec, Jana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Jazbec, J. (2013). Senzorske značajke medljikovca (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034049

Jazbec, Jana. "Senzorske značajke medljikovca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034049

Jazbec, Jana. "Senzorske značajke medljikovca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034049

Jazbec, J. (2013). 'Senzorske značajke medljikovca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034049

Jazbec J. Senzorske značajke medljikovca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 07.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034049

J. Jazbec, "Senzorske značajke medljikovca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:034049

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.