prikaz prve stranice dokumenta Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa

Majstorović, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Majstorović, M. (2013). Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

Majstorović, Marija. "Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

Majstorović, Marija. "Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

Majstorović, M. (2013). 'Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

Majstorović M. Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

M. Majstorović, "Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.