završni rad
Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa

Marija Majstorović (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Majstorović, M. (2013). Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

Majstorović, Marija. "Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

Majstorović, Marija. "Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

Majstorović, M. (2013). 'Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

Majstorović M. Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 16.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627

M. Majstorović, "Biološki aktivni sastojci višnje Maraske tijekom pripreme sirupa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:871627