Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda

Branka Banić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Banić, B. (2013). Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

Banić, Branka. "Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

Banić, Branka. "Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

Banić, B. (2013). 'Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

Banić B. Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496

B. Banić, "Usporedno određivanje antocijana u soku višnje maraske primjenom različitih metoda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:229496