prikaz prve stranice dokumenta Preživljavanje bakterije Gluconobacter oxydans u probavnom sustavu miša u prisutnosti patulina i citrinina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Preživljavanje bakterije Gluconobacter oxydans u probavnom sustavu miša u prisutnosti patulina i citrinina

Kerep, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Kerep, N. (2013). Preživljavanje bakterije Gluconobacter oxydans u probavnom sustavu miša u prisutnosti patulina i citrinina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601772

Kerep, Nikolina. "Preživljavanje bakterije Gluconobacter oxydans u probavnom sustavu miša u prisutnosti patulina i citrinina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601772

Kerep, Nikolina. "Preživljavanje bakterije Gluconobacter oxydans u probavnom sustavu miša u prisutnosti patulina i citrinina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601772

Kerep, N. (2013). 'Preživljavanje bakterije Gluconobacter oxydans u probavnom sustavu miša u prisutnosti patulina i citrinina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601772

Kerep N. Preživljavanje bakterije Gluconobacter oxydans u probavnom sustavu miša u prisutnosti patulina i citrinina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601772

N. Kerep, "Preživljavanje bakterije Gluconobacter oxydans u probavnom sustavu miša u prisutnosti patulina i citrinina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:601772

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.