Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Marić, I. (2013). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka i ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva škrobova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839538
Marić, Ivan. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka i ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva škrobova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839538
Marić, Ivan. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka i ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva škrobova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839538
Marić, I. (2013). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka i ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva škrobova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839538
Marić I. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka i ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva škrobova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839538
I. Marić, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka i ultrazvuka visokog intenziteta na svojstva škrobova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:839538