završni rad
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine

Nena Peričić (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Peričić, N. (2013). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

Peričić, Nena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

Peričić, Nena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

Peričić, N. (2013). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

Peričić N. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

N. Peričić, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176