prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine

Peričić, Nena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Peričić, N. (2013). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

Peričić, Nena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

Peričić, Nena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

Peričić, N. (2013). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

Peričić N. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

N. Peričić, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.