Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Peričić, N. (2013). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176
Peričić, Nena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176
Peričić, Nena. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176
Peričić, N. (2013). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176
Peričić N. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176
N. Peričić, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta s kandiranom korom mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:989176