Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za organsku kemiju
Citirajte ovaj rad
Tomašević, M. (2013). Borovnice: ljekovito voće sa visokim sadržajem antocijana (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954606
Tomašević, Monika. "Borovnice: ljekovito voće sa visokim sadržajem antocijana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954606
Tomašević, Monika. "Borovnice: ljekovito voće sa visokim sadržajem antocijana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954606
Tomašević, M. (2013). 'Borovnice: ljekovito voće sa visokim sadržajem antocijana', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954606
Tomašević M. Borovnice: ljekovito voće sa visokim sadržajem antocijana [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954606
M. Tomašević, "Borovnice: ljekovito voće sa visokim sadržajem antocijana", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:954606