Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Sokić, V. (2013). Usporedba određivanja gustoće mlijeka piknometrom i laktodenzimetrom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215504
Sokić, Viktorija. "Usporedba određivanja gustoće mlijeka piknometrom i laktodenzimetrom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215504
Sokić, Viktorija. "Usporedba određivanja gustoće mlijeka piknometrom i laktodenzimetrom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215504
Sokić, V. (2013). 'Usporedba određivanja gustoće mlijeka piknometrom i laktodenzimetrom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215504
Sokić V. Usporedba određivanja gustoće mlijeka piknometrom i laktodenzimetrom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 04.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215504
V. Sokić, "Usporedba određivanja gustoće mlijeka piknometrom i laktodenzimetrom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:215504