prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica

Stojanović, Maja (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Stojanović, M. (2013). Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, Maja. "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović, M. (2013). 'Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Stojanović M. Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 26.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

M. Stojanović, "Karakterizacija bakterija iz roda Lactobacillus kao funkcionalnih starter kultura za proizvodnju fermentiranih istarskih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:074094

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.