Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj polifenola iz vina i taloga koji nastaje tijekom pretakanja vina na sastav lipoproteina u CBA miša

Marija Petras (2013)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad

Petras, M. (2013). Utjecaj polifenola iz vina i taloga koji nastaje tijekom pretakanja vina na sastav lipoproteina u CBA miša (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149689

Petras, Marija. "Utjecaj polifenola iz vina i taloga koji nastaje tijekom pretakanja vina na sastav lipoproteina u CBA miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149689

Petras, Marija. "Utjecaj polifenola iz vina i taloga koji nastaje tijekom pretakanja vina na sastav lipoproteina u CBA miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149689

Petras, M. (2013). 'Utjecaj polifenola iz vina i taloga koji nastaje tijekom pretakanja vina na sastav lipoproteina u CBA miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149689

Petras M. Utjecaj polifenola iz vina i taloga koji nastaje tijekom pretakanja vina na sastav lipoproteina u CBA miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149689

M. Petras, "Utjecaj polifenola iz vina i taloga koji nastaje tijekom pretakanja vina na sastav lipoproteina u CBA miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149689