prikaz prve stranice dokumenta Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice

Bedić, Helena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Bedić, H. (2013). Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222

Bedić, Helena. "Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222

Bedić, Helena. "Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222

Bedić, H. (2013). 'Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222

Bedić H. Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222

H. Bedić, "Aromatski profil i senzorska svojstva ultrazvučno tretiranih sokova od brusnice i borovnice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:261222

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.