prikaz prve stranice dokumenta Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima

Barić, Tihana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Barić, T. (2015). Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

Barić, Tihana. "Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

Barić, Tihana. "Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

Barić, T. (2015). 'Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

Barić T. Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

T. Barić, "Inkapsulacija kurkumina iontropskim geliranjem u pektinski matriks sa različitim surfaktantima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544737

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.