Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Ivanov, M. (2016). Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina uljane repice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852354
Ivanov, Mia. "Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina uljane repice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852354
Ivanov, Mia. "Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina uljane repice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852354
Ivanov, M. (2016). 'Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina uljane repice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852354
Ivanov M. Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina uljane repice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852354
M. Ivanov, "Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina uljane repice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:852354