diplomski rad
Povećanje koloidne stabilnosti piva

Ana Peroš (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad

Peroš, A. (2012). Povećanje koloidne stabilnosti piva (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635748

Peroš, Ana. "Povećanje koloidne stabilnosti piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635748

Peroš, Ana. "Povećanje koloidne stabilnosti piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635748

Peroš, A. (2012). 'Povećanje koloidne stabilnosti piva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635748

Peroš A. Povećanje koloidne stabilnosti piva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635748

A. Peroš, "Povećanje koloidne stabilnosti piva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:635748