prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja

Vladić, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vladić, M. (2012). Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

Vladić, Marija. "Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

Vladić, Marija. "Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

Vladić, M. (2012). 'Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

Vladić M. Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

M. Vladić, "Utjecaj sonifikacije voćnog nektara brusnice na udio antocijana i stupanj neenzimskog posmeđivanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:408919

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.