Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Jurčević, I. (2012). Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815
Jurčević, Ivana. "Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815
Jurčević, Ivana. "Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815
Jurčević, I. (2012). 'Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815
Jurčević I. Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815
I. Jurčević, "Utjecaj procesa rafinacije na sastav polifenolnih spojeva ulja uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:630815