Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Horvat, A. (2012). Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629
Horvat, Andrijana. "Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629
Horvat, Andrijana. "Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629
Horvat, A. (2012). 'Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629
Horvat A. Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629
A. Horvat, "Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629