prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje

Horvat, Andrijana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Horvat, A. (2012). Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

Horvat, Andrijana. "Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

Horvat, Andrijana. "Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

Horvat, A. (2012). 'Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

Horvat A. Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

A. Horvat, "Utjecaj sastava na senzorska i teksturalna svojstva guma za žvakanje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:292629

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.