diplomski rad
Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja

Dino Tepalović (2012)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad...

Tepalović, D. (2012). Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović, Dino. "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović, Dino. "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović, D. (2012). 'Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović D. Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 15.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

D. Tepalović, "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180