prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja

Tepalović, Dino
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Tepalović, D. (2012). Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović, Dino. "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović, Dino. "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović, D. (2012). 'Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Tepalović D. Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 20.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

D. Tepalović, "Utjecaj koncentracije otopljenog kisika na kakvoću piva tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:976180

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.