master's thesis
Rheological and antioxidant properties of chocolate liqueurs after a month maturation

Bojana Banjeglav (2012)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document...

Banjeglav, B. (2012). Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav, B. (2012). 'Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

Banjeglav B. Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919

B. Banjeglav, "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919