University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Banjeglav, B. (2012). Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
Banjeglav, B. (2012). 'Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
Banjeglav B. Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
B. Banjeglav, "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919