Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Banjeglav, B. (2012). Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
Banjeglav, Bojana. "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
Banjeglav, B. (2012). 'Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
Banjeglav B. Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919
B. Banjeglav, "Reološka i antioksidacijska svojstva čokoladnih likera nakon jednomjesečnog odležavanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:182919