undergraduate thesis
The effect of various lyoprotectors on survival of functional starter cultures during the lyophilisaton

Irena Budimir (2012)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document...

Budimir, I. (2012). Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

Budimir, Irena. "Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

Budimir, Irena. "Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

Budimir, I. (2012). 'Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 May 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

Budimir I. Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2019 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131

I. Budimir, "Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131