University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Budimir, I. (2012). Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131
Budimir, Irena. "Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131
Budimir, Irena. "Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131
Budimir, I. (2012). 'Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131
Budimir I. Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 July 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131
I. Budimir, "Utjecaj različitih lioprotektora na preživljavanje funkcionalnih starter kultura tijekom liofilizacije", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:495131