University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Quality Control
Cite this document
Mareković, N. (2012). Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
Mareković, Nikolina. "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
Mareković, Nikolina. "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
Mareković, N. (2012). 'Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
Mareković N. Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
N. Mareković, "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573