prikaz prve stranice dokumenta Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja

Mareković, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Mareković, N. (2012). Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573

Mareković, Nikolina. "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573

Mareković, Nikolina. "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573

Mareković, N. (2012). 'Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573

Mareković N. Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573

N. Mareković, "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.