Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Mareković, N. (2012). Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
Mareković, Nikolina. "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
Mareković, Nikolina. "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
Mareković, N. (2012). 'Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
Mareković N. Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573
N. Mareković, "Ukupni fenoli i flavonoidi te antioksidacijska aktivnost cvjetnog meda s varaždinskog područja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078573