University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document
Pranjić, I. (2012). Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324
Pranjić, Ivana. "Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324
Pranjić, Ivana. "Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324
Pranjić, I. (2012). 'Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324
Pranjić I. Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 October 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324
I. Pranjić, "Optimiranje parametara za određivanje dvokomponentnog analita metodom omjera spektrofotometrijskih signala", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004324