prikaz prve stranice dokumenta Određivanje parametara kakvoće tradicionalnih mliječnih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje parametara kakvoće tradicionalnih mliječnih proizvoda

Marković, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Marković, M. (2012). Određivanje parametara kakvoće tradicionalnih mliječnih proizvoda (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951367

Marković, Marina. "Određivanje parametara kakvoće tradicionalnih mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951367

Marković, Marina. "Određivanje parametara kakvoće tradicionalnih mliječnih proizvoda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951367

Marković, M. (2012). 'Određivanje parametara kakvoće tradicionalnih mliječnih proizvoda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951367

Marković M. Određivanje parametara kakvoće tradicionalnih mliječnih proizvoda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951367

M. Marković, "Određivanje parametara kakvoće tradicionalnih mliječnih proizvoda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:951367

Please login to the repository to save this object to your list.