master's thesis
Hepatoprotective effect of polyphenols present in blackthorn extract on antioxidative status in mice

Ivona Paradžik (2016)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document...

Paradžik, I. (2016). Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

Paradžik, I. (2016). 'Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

Paradžik I. Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2019 July 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

I. Paradžik, "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655