prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija predstavnika Lactoococcus  vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira

Poparić, Maja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology

Cite this document

Poparić, M. (2012). Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Poparić, Maja. "Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Poparić, Maja. "Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Poparić, M. (2012). 'Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Poparić M. Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2012 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

M. Poparić, "Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Please login to the repository to save this object to your list.