prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija predstavnika Lactoococcus  vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira

Poparić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Poparić, M. (2012). Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Poparić, Maja. "Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Poparić, Maja. "Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Poparić, M. (2012). 'Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Poparić M. Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

M. Poparić, "Karakterizacija predstavnika Lactoococcus vrsta izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:552157

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.