prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive

Svetličić, Sanela
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Svetličić, S. (2010). Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248

Svetličić, Sanela. "Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248

Svetličić, Sanela. "Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248

Svetličić, S. (2010). 'Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248

Svetličić S. Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248

S. Svetličić, "Utjecaj predtretmana pektolitičkim enzimima na iskorištenje i fizikalno-kemijske parametre soka šljive", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:104248

Please login to the repository to save this object to your list.