University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Quality Control Laboratory for Food Chemistry and Biochemistry
Cite this document
Vuković, M. (2011). Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom (Undergraduate thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
Vuković, Marta. "Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
Vuković, Marta. "Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom." Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
Vuković, M. (2011). 'Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom', Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
Vuković M. Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom [Undergraduate thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
M. Vuković, "Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom", Undergraduate thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750