Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Vuković, M. (2011). Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
Vuković, Marta. "Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
Vuković, Marta. "Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
Vuković, M. (2011). 'Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
Vuković M. Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750
M. Vuković, "Međusobna povezanost oksidacijskog stresa i vitamina C s antioksidacijskim učinkom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:624750