prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije

Rogić, Sanja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Rogić, S. (2011). Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić, Sanja. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić, Sanja. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić, S. (2011). 'Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić S. Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

S. Rogić, "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Please login to the repository to save this object to your list.