prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije

Rogić, Sanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Rogić, S. (2011). Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić, Sanja. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić, Sanja. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić, S. (2011). 'Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić S. Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

S. Rogić, "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.