Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Rogić, S. (2011). Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053
Rogić, Sanja. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053
Rogić, Sanja. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053
Rogić, S. (2011). 'Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053
Rogić S. Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053
S. Rogić, "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053