diplomski rad
Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije

Sanja Rogić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Rogić, S. (2011). Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić, Sanja. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić, Sanja. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić, S. (2011). 'Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

Rogić S. Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053

S. Rogić, "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stabilnost sojinog mlijeka izražene pomoću indeksa stabilnosti emulzije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:650053