University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Heigl, M. (2011). Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
Heigl, M. (2011). 'Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
Heigl M. Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
M. Heigl, "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561