prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa

Heigl, Mladen
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology

Cite this document

Heigl, M. (2011). Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl, M. (2011). 'Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl M. Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

M. Heigl, "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Please login to the repository to save this object to your list.