master's thesis
Influence of potassium and sodium lactate on viability of fresh marinated pork meat

Mladen Heigl (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document...

Heigl, M. (2011). Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl, M. (2011). 'Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl M. Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

M. Heigl, "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561