diplomski rad
Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa

Mladen Heigl (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Heigl, M. (2011). Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl, M. (2011). 'Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

Heigl M. Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561

M. Heigl, "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561