Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Heigl, M. (2011). Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
Heigl, Mladen. "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
Heigl, M. (2011). 'Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
Heigl M. Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561
M. Heigl, "Utjecaj kalijeva i natrijeva laktata na održivost svježe mariniranog svinjskog mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:581561