University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering
Cite this document
Tomljenović, F. (2011). Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
Tomljenović, Filip. "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
Tomljenović, Filip. "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
Tomljenović, F. (2011). 'Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
Tomljenović F. Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
F. Tomljenović, "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800