master's thesis
Influence of criomaceration on polyphenolic composition and antioxidant activity of wine Teran

Filip Tomljenović (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Cite this document...

Tomljenović, F. (2011). Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

Tomljenović, Filip. "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

Tomljenović, Filip. "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

Tomljenović, F. (2011). 'Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

Tomljenović F. Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

F. Tomljenović, "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800