diplomski rad
Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran

Filip Tomljenović (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Tomljenović, F. (2011). Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

Tomljenović, Filip. "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

Tomljenović, Filip. "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

Tomljenović, F. (2011). 'Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

Tomljenović F. Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 23.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800

F. Tomljenović, "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800