Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Tomljenović, F. (2011). Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
Tomljenović, Filip. "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
Tomljenović, Filip. "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
Tomljenović, F. (2011). 'Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
Tomljenović F. Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800
F. Tomljenović, "Utjecaj kriomaceracije na polifenolni sastav i antioksidacijsku aktivnost vina Teran", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:952800