master's thesis
Characterization of the autochthonous lactic acid bacteria representatives as probiotic starter cultures

Lana Ribarić (2011)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document...

Ribarić, L. (2011). Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

Ribarić, Lana. "Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

Ribarić, Lana. "Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

Ribarić, L. (2011). 'Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 July 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

Ribarić L. Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2019 July 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196

L. Ribarić, "Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196