Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Ribarić, L. (2011). Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196
Ribarić, Lana. "Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196
Ribarić, Lana. "Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196
Ribarić, L. (2011). 'Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196
Ribarić L. Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196
L. Ribarić, "Karakterizacija predstavnika autohtone populacije bakterija mliječne kiseline kao probiotičkih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:550196