prikaz prve stranice dokumenta Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom

Skupnjak, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory of Thermodynamics

Cite this document

Skupnjak, A. (2011). Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Skupnjak, Ana. "Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Skupnjak, Ana. "Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Skupnjak, A. (2011). 'Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Skupnjak A. Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2011 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

A. Skupnjak, "Izvedba matematičkog modela sušenja jabuke "Zlatni delišes" u infracrvenoj sušari uz predobradu ultrazvukom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2011. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:546921

Please login to the repository to save this object to your list.